Horoscop Horoscop Fecioara 17.09.2019

Incearca sa nu fii aspru si judecator azi. Nu intelegi perspectivele altora si codurile dupa care traiesc. Diferentele nu sunt un motiv pentru a gasi vina oamenilor. Ai o personalitate puternica, perceptiva si creativa. Foloseste aceste daruri intr-o maniera pozitiva si sanatoasa, in loc sa le folosesti pentru a ii descurca pe altii si comportamentul lor.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa nu te simti prea bine sa lucrezi si s-ar putea chiar sa te decizi sa te joci cu responsabilitatile tale. Daca nu ai nimic urgent de facut, ia in considerare satisfacerea acestui capriciu. Relaxeaza-te cu o carte buna si o ceasca de ceai. Urmareste un film preferat. Fa o plimbare lunga intr-un parc frumos. Seara, imbratiseaza-te cu un partener de dragoste.

Horoscop Fecioara 17.09.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului