Horoscop Horoscop Fecioara 18.03.2021

Astazi este o zi grozava pentru tine. In cele din urma, se pare ca ai o intelegere asupra proceselor tale de gandire si a emotiilor interioare. Vei fi foarte sensibil si iubitor, iar oamenii vor fi atrasi de tine din cauza asta. Poti sa te uiti la sentimentele tale intr-o maniera rationala, inabusita, in loc sa fii la mila emotiilor tale fluctuante.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Emotiile tale ar putea umbri intuitia astazi. S-ar putea sa nu percepi gandurile si sentimentele altora asa cum o faci in mod normal si ai putea sa te simti in dezavantaj. Acesta este doar o conditie temporara. Astazi va trebui sa te bazezi doar pe logica. Aceasta ar putea fi utila in final. Intuitia este cea mai utila atunci cand este combinata cu intelectul.

Horoscop Fecioara 18.03.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului