Horoscop Horoscop Fecioara 18.06.2017

Astazi vei fi putin cam irascibil si risti sa te certi cu cei din jur mai ales cu partenerul de viata. Ar fi indicat sa iti stapanesti nervozitatea astfel incat sa eviti unele situatii neplacute. Respira adanc si incearca sa fii mai intelegator astfel incat sa nu fii inteles gresit de ceilalti.

Horoscop saptamanal Fecioara 16 – 22 septembrie 2019

Ai nevoie de multa diplomatie pentru a face fata speculatiilor romantice , barfelor si comploturilor familiale din aceasta saptamana. In prima parte a saptamanii apar cateva schimbari in relatiile cheie sau pot aparea chiar decizii neplacute in familie.
Dupa jumatatea saptamanii vei primi o propunere de angajare sau o propunere pe care daca decizi sa o accepti poate sa-ti schimbe mult viata.

Horoscop Fecioara luna septembrie 2019

Acesta este un moment major interesant pentru cariera și viața ta în public.
Apar emoții în relațiile voastre, în timp ce vă veți asocia cu oameni neașteptați. În acest moment, ai nevoie într-adevăr de un partener care să-ți sprijine ascensiunea până în vârf și care să fie alături de tine în timp ce îți asumi riscuri și experimentati idei noi. Veți fi dornic să scăpați de relațiile în care individualitatea voastră este sugrumată -rezonati cu acei oameni cu mintea deschisa.
Sfarsitul lunii te găsește ocupat cu calatoriile , împărtășind idei și studiind subiecte de care ești încântat. Vei avea pofta pentru a porni într-o nouă aventură și poate chiar împingeți un proiect înainte de a-l publica sau de a-l prezenta în lume. Acest lucru va aduce mari schimbari acasă, în viața privată și în relațiile voastre – dar acestea sunt schimbări necesare. Ceea ce era mai important pentru tine nu mai este, și cu asta, multe dintre relațiile tale – romantice sau de altfel – vor suferi o transformare.

Horoscop de ieri

Incearca sa nu fii aspru si judecator azi. Nu intelegi perspectivele altora si codurile dupa care traiesc. Diferentele nu sunt un motiv pentru a gasi vina oamenilor. Ai o personalitate puternica, perceptiva si creativa. Foloseste aceste daruri intr-o maniera pozitiva si sanatoasa, in loc sa le folosesti pentru a ii descurca pe altii si comportamentul lor.

Horoscop Fecioara 18.06.2017

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului