Horoscop Horoscop Fecioara 18.06.2020

Planurile pe care le aveai in aceasta zi pot fi amanate din cauza unor evenimente neasteptate. Se pare ca aceste modificari iti vor provoca o stare de irascibilitate ceea ce te va face sa te certi cu anumite persoane. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa ii asculti si pe ceilalti. Nu fi tu cel care ar putea avea mereu dreptate.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating




Horoscop saptamanal Fecioara 01 iunie – 07 iunie 2020

Pentru că ai foarte multă energie încă de la începutul săptămânii consideri că este important să o dirijezi spre locul de muncă așteptând niște recompense pentru zelul tău. Din păcate recompensa nu va veni în această săptămână și spre finalul ei te vei simți de-a dreptul ignorat de șefi și nu mai înțelegi de ce. Cheia înțelegerii este în altă parte, un coleg binevoitor a avut grijă să îți strice imaginea în fața conducerii.
Pe plan personal lucrurile stau ceva mai bine, astfel că persoana iubită te sprijină în tot ceea ce faci și chiar suferă alături de tine pentru nedreptățile care ți se întâmplă. Încearcă să nu îți verși întreg amarul în relaţia cu partenerul, ci concentrează-te pe gesturi romantice și păstrează-ți simțul umorului.

Horoscop Fecioara luna iulie 2020

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Ve-ți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

In aceasta zi nu stii cum sa faci sa fii luat in serios de o persoana de la munca. Se pare ca toate glumele pe care le-ai facut in ultima perioada ti-au atras o reputatie de persoana neserioasa. Cu greu reusesti sa te lupti cu imaginea pe care ti-ai creat-o si chiar te vei simti nemultumit astazi de ceea ce ti se intampla.

Horoscop Fecioara 18.06.2020

fecioara

Istoric Fecioara



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului