Horoscop Horoscop Fecioara 18.09.2020

Chiar daca exista posibilitatea sa intampini unele dificultati in aceasta zi, vei reusi cu usurinta sa rezolvi tot ceea ce ti-ai propus. Sunt sanse ca pe plan sentimental sa ai parte de unele neintelegeri ceea ce va face ca relatia dintre tine si persoana iubita sa fie destul de tensionata. Incearca sa fii calm si sa gasesti o solutie pentru a rezolva orice problema dintre voi. Spre seara se va ivi o iesire cu persoanele apropiate ceea ce te va ajuta sa te destinzi.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Un vizitator mai in varsta ar putea veni astazi la usa ta. Probabil ca nu esti prea incantat de acest lucru, dar oricum vei putea juca rolul gazdei bune. Romantismul si sociabilitatea pot fi un pic limitate de obligatiile fata de familie, in special parintii, dar nu-i lasa sa te traga in jos. Este posibil sa fii blocat acasa in seara asta, dar vei putea sa te eliberezi mai tarziu.

Horoscop Fecioara 18.09.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului