Horoscop Horoscop Fecioara 18.10.2023

Astazi ai putea intalni o cunostinta de sex feminin pe care o cunosti prin intermediul unui grup. Pana la sfarsitul zilei, aceasta persoana ar putea trece de la stadiul de cunostinta la acela de prieten adevarat. Vei descoperi ca aceasta femeie nu este doar o persoana calduroasa si cu inima buna, ci si ca fundalurile voastre si interesele voastre se potrivesc foarte bine. Singura precautie este ca aceasta persoana este dura in ceea ce priveste afacerile!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Este posibil sa fii pus intr-o pozitie dificila, ca parte critica a unei decizii in asteptare. Prima reactie poate fi sa renunti si sa lasi decizia altcuiva. Efectuarea unei alegeri este prea dificila, astfel incat vei constata ca preferi sa nu faci nimic. Din pacate, se pare ca toti ceilalti au aceeasi idee. Simti ca ai o opinie care trebuie ascultata.

Horoscop Fecioara 18.10.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului