Horoscop Horoscop Fecioara 19.02.2018

Nu esti o persoana obisnuita. Poti fi provocat in anumite comportamente imature daca cineva indraneste sa arate mai putin respesct fata de orice cauza ce implica persoanele apropiate. Daca au fost deja avertizati sau daca stii ca au auzit de temperamentul tau, nu ezita sa iesi cu ambii pumni ridicati. Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa primesti o suma de bani de la o persoana apropiata.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 13 – 19 ianuarie 2020

Începi săptămâna care urmează cu o energie afectivă de invidiat. Vrei să oferi iubire și să primești la rândul tău atenție din partea partenerului. Marți cauți activități inovative, neconvenționale și te uiți cu mare atenție peste tot sperând că pe undeva le-ai putea găsi. De asemenea, declari război vorbelor lingușitoare venite din partea unor persoane care abia te-au cunoscut.
Ai mare grijă în acest interval la promisiunile pe care le primești pe plan profesional, mai ales în prima parte a săptămânii pentru că sunt false și extrem de periculoase. Acestea sunt menite să îți distragă atenția de la ceea ce ai tu de făcut în mod curent la muncă.

Horoscop Fecioara luna ianuarie 2020

Luna aceasta este una a deciziiilor, in care vei incerca sa gandesti rational si sa nu pui sentimentele pe primul plan. Iti vei canaliza energia intr-o directie mai corecta, asumandu-ti sarcini mai importante si mai complexe. Vei avea sansa de a beneficia de noi oferte financiare care iti vor imbunatati situatia. Aceasta perioada este plina de entuziasm si nu-ti place ca cineva sa te guverneze.
In ceea ce priveste relatia sentimentala esti plictisit, indiferent si chiar egoist cu partenerul. Ar fi cazul sa te stradui sa acorzi mai multa atentie partenerului pentru a nu avea parte de o surpriza pana la sfarsitul lunii.

Horoscop de ieri

Noile idei pe care le-ai studiat in ultimele zile s-ar putea sa iti transforme mintea intr-o directie diferita. Astfel, te indepartezi de conceptele pe care le-ai acceptat intotdeauna in favoarea altor idei pe care poate le inveti acum. Acest lucru ar putea duce la proiecte proprii, probabil implicand scris sau vorbire. Comunicarea deschisa si onesta cu un iubit ar putea duce impreuna la o seara intima.

Horoscop Fecioara 19.02.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului