Horoscop Horoscop Fecioara 19.03.2019

Intuitia ta ar putea fi extrem de valoroasa atunci cand vine vorba de a face fata unei situatii lipicioase. Stii toate regulile, cunosti toate metodele potrivite pentru ceea ce faci, dar astazi poti fi determinat sa iei anumite decizii pe baza sentimentelor, mai degraba decat a unor reguli sau a unei logici. Gandeste-te la aceasta situatie ca la un nou instrument valoros pentru intelegerea modului de a trata cu oamenii si pentru a profita la maximum de ele.

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 04 – 10 mai 2020

Stresul trebuie să aibă și el o limită, dar pe tine te subjugă total. Dintr-o persoană echilibrată devii una total ruptă de realitate și capricioasă. Nici randamentul nu mai este la cote ridicate, așa cum obișnuia să fie și te învârți într-un cerc vicios. Ascultă sfatul unei rude mai în vârstă și ia o mică pauză menită să îți redea luciditatea pierdută în mijlocul îngrijorărilor de zi cu zi.
Oscilațiile de stare sunt posibile și în weekend când prietenii nu onorează o promisiune și te simți dezamăgit pentru că îți puneai speranțe în ei. Tendința de izolare apare și ea, deci pentru moment pari gata să pui pe plan secund viața socială.

Horoscop Fecioara luna aprilie 2020

În această lună nativii din zodia Fecioară nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti obosit si deprimat la micul dejun in aceasta dimineata. Responsabilitatile interne iti supra-reincarca uneori spiritul. Ce zici daca te-ai rasfata cu un sejur scurt? Un pic de timp liber doar pentru tine? Este vital pentru morarul tau! Fa o plimbare in aer liber! Foloseste-ti timpul liber pentru a intocmi un program saptamanal care va face ca sarcinile de la locul de munca sa para mult mai usoare.

Horoscop Fecioara 19.03.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului