Horoscop Horoscop Fecioara 19.04.2020

Unele vorbele rautacioase pe care le primesti in aceasta zi nu trebuie puse la suflet. Nu iti pierde cumpatul pentru ca persoanele din jurul tau nu fac altceva decat sa isi verse nervii pe tine, o persoana cat se poate de sensibila la critici. Furtuna va trece si lucrurile revin la normal, chiar daca in ochii tai multi au decazut.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Poti simti astazi o legatura neobisnuita cu un iubit. Daca te gandesti la un prieten, o ruda sau un coleg, poti simti ca si ei se gandesc la tine. Nu ezita sa ridici telefonul, sa trimiti un mesaj sau sa renunti la o vizita. S-ar putea sa afli ca aceste conexiuni iti hranesc sufletul. Exista posibilitatea ca pana la finalul acestei zile sa primesti o informatie destul de importanta legata de un proiect la care lucrezi.

Horoscop Fecioara 19.04.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului