Horoscop Horoscop Fecioara 19.10.2020

Vei fi inspirat de un om din viata ta care detine o mare putere. O crestere a energiei masculine care se afla in jurul tau iti va arata cum anumiti oameni pot face lucrurile cu adevarat. Fii atent si poti lua cateva indicatii cheie despre cum sa influentezi oamenii. Fiind politicos, vei castiga intotdeauna respectul tuturor.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Gandurile practice pot fi rezultatul impulsurilor inconstiente scoase la suprafata de evenimentele de acasa. Traumele si fobiile vechi ar putea fi eliberate, desi ar trebui sa ai grija sa nu te opresti prea mult asupra lor sau le vei intari in loc sa scapi de ele. Imaginatia ta zboara foarte sus.

Horoscop Fecioara 19.10.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului