Horoscop Horoscop Fecioara 20.03.2023

O discutie aprinsa cu partenerul de viata te va face sa iei anumite decizii privind relatia voastra. Poate este timpul sa faceti cateva schimbari astfel incat sa eliminati acea monotonie ce exista intre voi. Incearca sa faci ceva nou. Experimenteaza un nou fel de mancare, vizitati locuri noi si faceti unele activitati pe care nu credeai ca le puteti face. La sfarsitul zilei vei observa ca totul e schimbat si ca flacara dintre voi e din nou mai puternica. Incercati sa va distrati facand cele mai indraznete provocari.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Nu te lasa prea prins de partea emotionala a vietii de astazi. Pastreaza lucrurile usoare si mentineti-le in miscare. Piatra ce se rostogoleste nu prinde muschi. Din pacate, s-ar putea sa ai destul de multe din acele lucruri verzi care cresc pe tine acum. Ridica-te si misca-te. Un mic efort te va face sa pleci si sa alergi. Nu ezita. Esti gata sa faci pasul.

Horoscop Fecioara 20.03.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului