Horoscop Horoscop Fecioara 21.07.2022

In calitate de vindecator natural, s-ar putea sa te trezesti astazi cuprins de un val de energie transformatoare, pe care ar trebui sa o pui in practica. Acesta este un moment minunat pentru a merge la un masaj sau pentru a studia modalitati naturale de vindecare, cum ar fi ierburile sau aromaterapia. Combina-le cu abilitatile tale innascute de vindecare, si s-ar putea sa fii multumit de rezultate.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te gandesti la ceva important pe tot parcursul zilei, iar asta te va ajuta sa iti clarifici emotiile. Probabil ca raspunsul pe care il cauti nu seamana cu cel pe care il vei gasi dar pana seara, vei avea totul inteles. Toate raspunsurile de care ai nevoie vor fi chiar in fata ta.

Horoscop Fecioara 21.07.2022

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului