Horoscop Horoscop Fecioara 21.12.2022

Anumite persoane s-ar putea sa te deranjeze astazi dar esti destul de norocos sa fii o persoana deschisa si toleranta. Ia oamenii si situatiile asa cum vin. Astazi s-ar putea sa te trezesti in mijlocul negocierilor intre doua persoane cu opinii opuse. Ajuta-i sa-si deschida ochii unul la punctul de vedere al celuilalt.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Poate ca familia ta este departe si ii simti lipsa. Trebuie sa-ti dai seama ca poti conta pe prietenii tai. Vor putea sa-si demonstreze dragostea pentru tine si iti vor arata ca esti la fel de important ca aerul pe care il respira. De asemenea, ii vor impiedica pe oameni sa profite de tine in calatoria ta catre imposibil.

Horoscop Fecioara 21.12.2022

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului