Horoscop Horoscop Fecioara 22.06.2017

Poate ar fi timpul sa iti temperezi orgoliul in relatiile cu cei din jur, deoarece exista posibilitatea sa te trezesti singur. Ar fi indicat sa nu refuzi comunicarea cu anumite persoane chiar daca te simti mai emotiv decat de obicei. Vei vedea ca vei reusi sa rezolvi mai usor anumite probleme daca te vei exprima deschis.

Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Inainte de a iti irosi toata energia pe podium, proclamandu-ti lumii gandurile, ar trebui sa te opresti, sa te uiti in jur si sa iti observi publicul. Cum reactioneaza ei la tirada ta? Oamenii se indeparteaza sau se inveselesc? Poate ca trebuie sa lasi pe altcineva la microfon.

Horoscop Fecioara 22.06.2017

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului