Horoscop Horoscop Fecioara 22.09.2021

Prietenii te vor invita intr-o mica excursie intr-un loc nemaipomenit. Chiar daca ai multe de facut, le poti amana pe o alta zi si poti incerca sa profiti de orice clipa de relaxare. Vei avea ocazia sa cunosti persoane noi si sa vezi locuri pe care nu credeai niciodata ca ar putea exista. Seara te vei distra de minune la un foc de tabara ce iti va aduce aminte de perioada copilariei. Profita de orice moment alaturi de cei dragi!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Energia este susceptibila sa se adune in viata ta astazi. Ti se poate cere sa te prezinti la serviciu dar nu face promisiuni pe care nu le poti respecta. Cuvintele tale vor fi luate in serios si nu ar trebui sa induci in eroare oamenii sa creada ca ceva se va intampla atunci cand stii ca nu este. Stii cum va deveni situatia. Ai incredere in tine, indiferent de circumstante.

Horoscop Fecioara 22.09.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului