Horoscop Horoscop Fecioara 23.09.2023

Astazi vei fi atras in multe directii. Ar putea fi ca si cum ai fi intr-un magazin de bomboane cu putini bani la tine si totul arata delicios. Ai grija sa nu te imparti in prea multe directii deodata si sa nu urmezi niciuna dintre ele. Daca esti blocat si nu esti sigur in ce directie sa te intorci, retrage-te din situatie si petrece ceva timp singur. Lucrezi cel mai bine singur.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Tensiunea în viața ta romantică este probabil să apară astăzi. Cel mai probabil, există anumite responsabilități de care simți că trebuie să te ocupi și care te îndepărtează de experiența ta intimă cu altcineva. Indiferent dacă ești sau nu implicat într-o relație romantică în acest moment, energia zilei este probabil să agite probleme legate de dragoste și romantism. Încearcă să găsești un echilibru sănătos între muncă și distracție.

Horoscop Fecioara 23.09.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului