Horoscop Horoscop Fecioara 23.12.2021

Copilul tau interior iese la suprafata astazi. Amintirile din vremurile bune scot in evidenta latura ta jucausa. S-ar putea sa doresti sa incerci forme de distractie de care te-ai bucurat candva, dar le-ai abandonat de mult. Copiii ofera inspiratie si iesire pentru aceasta energie. Spune-le povesti despre propria ta copilarie sau citeste-le. Rasfatati-va zborurile de lux. Poti oricand sa infrunti realitatea maine.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Ar putea fi in mintea ta idei noi pentru cariera ta. S-ar putea sa te gandesti nu numai sa obtii un nou loc de munca, ci si sa intri intr-un domeniu complet nou. Aceasta ar putea fi o dezvoltare pozitiva, dar nu fi prea impulsiv si sa sari fara sa stai pe ganduri. Enumereaza-ti optiunile, renunta la cele imposibil de realizat si fa cateva cercetari despre restul. Chiar daca s-ar putea sa simti o oarecare urgenta, nu exista.

Horoscop Fecioara 23.12.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului