Horoscop Horoscop Fecioara 24.05.2020

In ceea ce priveste viata personala, totul pare sa mearga pe calea cea buna. Te vei intelege cu partenerul doar din priviri si va veti amuza de felul in care ganditi fiecare miscare. Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa fii surprins de cativa prieteni apropiati. Acestia iti vor pregati o surpriza. Ai grija sa nu chefuiesti prea mult pentru ca maine nu te vei concentra pe ceea ce ai de facut.

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 04 – 10 mai 2020

Stresul trebuie să aibă și el o limită, dar pe tine te subjugă total. Dintr-o persoană echilibrată devii una total ruptă de realitate și capricioasă. Nici randamentul nu mai este la cote ridicate, așa cum obișnuia să fie și te învârți într-un cerc vicios. Ascultă sfatul unei rude mai în vârstă și ia o mică pauză menită să îți redea luciditatea pierdută în mijlocul îngrijorărilor de zi cu zi.
Oscilațiile de stare sunt posibile și în weekend când prietenii nu onorează o promisiune și te simți dezamăgit pentru că îți puneai speranțe în ei. Tendința de izolare apare și ea, deci pentru moment pari gata să pui pe plan secund viața socială.

Horoscop Fecioara luna aprilie 2020

În această lună nativii din zodia Fecioară nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Se pare ca atunci cand vine vorba despre finante si economii, toti prietenii apeleaza la sfaturile tale pentru ca sunt profesioniste si sincere. Te simti extrem de mandru in momentul in care ceilalti conteaza pe tine si chiar te oferi sa le intocmesti niste statistici cu privire la pasii pe care ar trebui sa ii faca pentru a pune deoparte bani pentru zile negre.

Horoscop Fecioara 24.05.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului