Horoscop Horoscop Fecioara 24.08.2017

In decursul acestei zile vei reusi sa inchei unele contracte si vei semna unele documente oficiale care te vor ajuta sa faci unele schimbari in afaceri. Ar fi bine sa fii calm si sa incerci sa ai rabdare pentru a putea obtine unele beneficii. Te gandesti sa iti surprinzi partenerul de viata cu o surpriza. Poti apela la prieteni pentru a te putea ajuta .

Horoscop săptămânal Fecioara 15 – 21 aprilie 2019

              Este din ce în ce mai evidentă posibilitatea ivirii unor momente romantic în viața ta. Poate vei ieși la întâlnire cu persoana iubită sau vei invita pentru prima data pe cineva la care te gândeai că poate deveni persoana ta iubită.

Desi ești conștient de necesitatea unor schimbări în viața ta, și chiar ai plănuit, la nivel de gând câteva, nu ai facut încă nimic în acest sens. E de preferat să te autodeclanșezi cât mai curând, în cee ace ține de schimbările necesare. Dacă nu vei reuși să găsești momentul, vei avea un ajutor pentru aceasta când vei realiza care sunt pierderile reale ale înâtrzierii.

Horoscop Fecioară luna aprilie

              Totul plecă de la sentimente luna asta. Ești mai iubitor și mai plin de entuziasm ca oricând. Acest lucru se va vedea clar pe plan sentimental dar va avea și fireștile urmări pozitive în toate celelalte aspecte ale vieții tale. Puțin visător și chiar romantic, așa te vei caracteriza luna acesta. E o stare care te va ajuta foarte mult în ați vedea înteresele atinse, și planurile lansate cu succes.

Tot acum se poate să ajungi să dai curs unor probleme mai vechi, uitate sau abandonate, din lipsă de soluții, în trecut. Dacă vei constata că e prea ușor să rezolvi ceea ce până nu demult era de nerezolvat, nu te arunca în inerția energiilor de care dispui, cu pieptul înainte. E totuși un caz de analiză și reflexie mai aparte și încearcă să sapi cât mai mult după adevaratele soluții.  Deși nu ai de ce să te temi, poate ar fi mai bine să fii precaut în toate cele legate de trecut, asta pentru a fi sigur că nu reeiei un șir lung de încercări nereușite. Cu această ocazie vei avea posibilitatea să depășești unele vechi tipare în care erai cumva blocat.

Spre finalul lunii se pare că vei ajunge și la capătul unor drumuri, nu e finalul actiunii sau al strii, adică vei continua, dar probabil în compania altei persoane sau altor apropiați care se adoaogă planurilor tale. E simplu, bucurăte de libertate și de noi orizonturi.

E clar că se deschid alte porți spre alte destinații, dar nici acestea nu vor fi cele finale, așa că, bucurăte de momentle pe care le trăiești și vei ajunge departe.

Horoscop de ieri

De ce nu spui 'da' mai mult decat de obicei? Poti fi incapatanat si vrei sa faci doar ceea ce vrei. Nu este usor sa conduci in necunoscut. Iti place sa te pregatesti in avans. Astazi, cand oamenii iti vor face propuneri neobisnuite, de ce vei alege sa nu mergi inainte? Continui sa faci un salt fara sa cauti o schimbare dar vei face minuni pentru perspectiva ta.

Horoscop Fecioara 24.08.2017

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului