Horoscop Horoscop Fecioara 24.08.2017

In decursul acestei zile vei reusi sa inchei unele contracte si vei semna unele documente oficiale care te vor ajuta sa faci unele schimbari in afaceri. Ar fi bine sa fii calm si sa incerci sa ai rabdare pentru a putea obtine unele beneficii. Te gandesti sa iti surprinzi partenerul de viata cu o surpriza. Poti apela la prieteni pentru a te putea ajuta .

Horoscop săptămânal Fecioară 11 februarie – 17 februarie 2019

În zilele ce urmează trebuie să un singur țel – să perseverezi.  Chiar dacă ești implicat în proiecte care îți dau mari bătăi de cap, nu renunța la nimic, pentru că timpul să le găsești rezolvarea finală și să te bucuri de realizarea lor.

Dacă vei reuși să treci peste îndoielile pe care ți le dictează inima și mai ales peste cele care le dictează starea financiară, este posibil ca săptămâna aceasta să ai o surpriză. Poate  te aștepți mai puțin, dar să știi că  e săptămâna dragostei pentru tine, așa că nu mai socoti totul în perspective literare sau financiare și vei reuși să guști din marea fericire.

Trebuie să începi să zâmbești mai mult și să simți starea aceea pe care o aduce zâmbetul. Nu e nici o filosofie, doar trebuie să lași puțin garda jos pentru acesta și să iei lumea așa cum este ea.

Horoscop Fecioara luna februarie

Iți place să fii cat mai mult legat de realiate și uneori cam auster în ceea ce ține de viața de familie, nu te lași deloc purtat  de iureșul iubirii. În cuplu incă mai ai unele lucruri pe care le consideri neclarificate, poate o iluzie sau o dezamăgire te macină, insă există un singur remediu imbatabil – comunicarea, dialogul. E momentul să intrebi sau să spui ce ai de spus celuilalt. Dacă nu vei face acest lucru vei da impresia că nu își pasă și așa aparea eroarea și lipsa de transparență.

La serviciu se pare că vor fi destule seisme, datorate unor discuții aprinse și, mai ales, datorate tenacitații tale, cand vine vorba de mici conflicte. Ambiția și argumentele te vor vor ajuta să treci învingator peste aceste momente sensibile, chiar și atunci când nimeni din jurul tau nu mai crede că poți împlini ceea ce susții.

Un lucru e limpede, dacă vei pune suflet, incredere și plăcere, vei reuși în ceea ce ți-ai propus. Mai greu și cu mai multe resurse în prag de epuizare, dar totuși vei reuși.

Horoscop de ieri

Astazi ti se poate cere sa alegi intre vechea si noua ta persoana. Este ca si cum oamenii ar protesta intr-un anumit fel si ti se cere sa te alaturi randurilor celor care doresc sa vada schimbarea. Asigura-te ca evaluezi cu sinceritate toate informatiile disponibile inainte de a respinge automat situatia asta prosteasca. Ar trebui sa iei in considerare in mod serios imprumutarea unei maini in lupta.

Horoscop Fecioara 24.08.2017

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange