Horoscop Horoscop Fecioara 24.10.2019

Esti apt sa ai o tendinta de a exagera totul intr-o asemenea masura incat risti sa pierzi complet legatura cu adevarata realitate a situatiei. Ai putea picta o scena teribila pentru a provoca mila din partea celorlalti. Fii sincer cu privire la situatie inainte de a iti crea mai multi dusmani decat prieteni.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 09 – 15 decembrie 2019

Incepand de saptamana aceasta, accentul este pus pe finante. Ramane de vazut daca veti cheltui sau veti economisi prea mult. Vei fi dornic sa organizezi o reuniune cu prieteni vechi. In plus esti preocupat de a organiza liste cu datele sarbatorilor cheie, zilele de nastere si evenimentele memorabile pentru a te asigura ca nu ratezi nici un eveniment. In weekend te-ai putea simti atras si fascinat de cineva datorita cuvintelor pe care le spune si cunostintele sau inteligenta lor.

Horoscop Fecioara luna decembrie 2019

În această lună nativii acestei zodii nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Astazi, probabil, vei obtine o surpriza placuta intr-o relatie, mai ales in viata privata. Insotitorii tai isi pot arata aprecierea printr-un act surprinzator. In orice caz, ai o sansa foarte buna sa te gasesti in centrul lucrurilor. Inclina-te sub lumina reflectoarelor si accepta aplauzele care iti ies in cale.

Horoscop Fecioara 24.10.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului