Horoscop Horoscop Fecioara 25.01.2017

O zi precum cea de atazi ar trebui sa demonstreze un mic adevar, ca oamenii sunt predispusi sa pastreze in memorie de cele mai multe ori doar amintirile frumoase. Vei fi plin de energie, speranta si optimism in ceea ce priveste viitorul tau. Intrebarea este, cum ai de gand sa consumi aceasta energie? Ai putea merge in multe directii diferite pana vei reusi sa alegi un anumit proiect.

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

Horoscop saptamanal Fecioara 19 -25 august 2019

Acesta este un moment în care exuberanța și entuziasmul tău te pot duce mai departe decât ai intenționat să mergi. Aveți grijă să nu promiteți mai mult decât puteți oferi chiar daca pe moment aveti multa energie. Acordați atenție detaliilor.
Nu-ți permite să fii ispitit în grandiozitate. Vei fi înclinat să cheltuii mai mult decât ai, să-ti asumați riscuri, sa le vorbesti altora despre sistemele tale și să-ti prezinți punctul de vedere drept cuvântul final. Este o atitudine care te menține excesiv de emoționat. Incearca sa fii tu inainte de a-ti fi greu sa cobori de pe acest piedestal care nu te caracterizeaza.

Horoscop Fecioara luna august 2019

Va fi un moment de pură autoanaliză a tot ceea ce simți și crezi că merită să încerci. Acesta în contextul unor noi oportunități de dezvoltare atât la servici cât și în plan afectiv. Trebuie să ai încredere în instincele tale și în baza solidă de cunoștințe dobândite până acum și vei vedea că lucrurile merg pe traiectoria dorită.
La mijlocul acestei luni vei constata cât de apoape ai ajuns de împlinirea unui vis mai vechi. Desi nu ai toate datele necesare pentru a pune în aplicare un plan de success, e destul să dai deoparte tot ceea ce te ține pe loc, să pui cap la cap cunoștințele pe care le deții și să începi, cu pași mici dar siguri, drumul spre atingerea acelui vis.
În drumul tău cel nou vei avea și un aliat puternic, personalitatea ta care, plină de caracter și calități, te va sprijini atât în relațiile cu cei din jur cât și pe plan tehnic.
Spre final de august, inceput de septembrie, te apropii de începutul unui nou ciclu personal de dezvoltare care te va însoți cu success pentru următoarele luni și te va asista în toate aspectele dezvoltății tale viitoare.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti confuz. Daca da, inspira si incetineste in ceea ce faci. Sa fii frenetic te va conduce doar in cercuri. Inima si mintea ta zumzesc in toate directiile, asa ca incearca sa te asezi. Nu simti ca ai nevoie de solutii particulare. Incercarea de a stabiliza lucrurile te va frustra si te va face sa iti pierzi timpul.

Horoscop Fecioara 25.01.2017

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului