Horoscop Horoscop Fecioara 25.03.2018

O vizita de mult asteptata din partea unui prieten apropiat sau partener de dragoste poate fi amanata. Acest lucru ar putea fi mai degraba dezgustator. Te temi ca amanarea implica faptul ca vizita nu se va intampla niciodata, dar nu este cazul. Prietenul tau probabil ca a fost putin ocupat cu rezolvarea anumitor probleme. Fii rabdator si stai linistit. Totul va iesi asa cum vrei, desi putin mai tarziu!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta vei gasi modalitati puternice de a face ca toata lumea sa doreasca sa te aiba alaturi. Este un moment excelent pentru eforturi creative, frumusete si asumarea riscurilor. Afacerile tale financiare vor fi prioritatea ta si vor sta la baza unor evenimente importante care se vor petrece in aceasta saptamana. In weekend vestile pe care le vei primi de la o prsoana in zodia Berbec sau Taur se pare ca iti vor influenta foarte mult starea de spirit.

Horoscop Fecioara luna ianuarie 2020

Luna aceasta este una a deciziiilor, in care vei incerca sa gandesti rational si sa nu pui sentimentele pe primul plan. Iti vei canaliza energia intr-o directie mai corecta, asumandu-ti sarcini mai importante si mai complexe. Vei avea sansa de a beneficia de noi oferte financiare care iti vor imbunatati situatia. Aceasta perioada este plina de entuziasm si nu-ti place ca cineva sa te guverneze.
In ceea ce priveste relatia sentimentala esti plictisit, indiferent si chiar egoist cu partenerul. Ar fi cazul sa te stradui sa acorzi mai multa atentie partenerului pentru a nu avea parte de o surpriza pana la sfarsitul lunii.

Horoscop de ieri

Daca te-ai gandit sa cumperi o casa sau sa cumperi proprietati imobiliare, aceasta este ziua pentru a incepe rulajul sau finalizarea tranzactiei, in functie de situatia ta. Investitiile in proprietati ar trebui sa creasca constant in valoare. Cu toate acestea, asigura-te ca aceasta este investitia potrivita pentru tine inainte de a te implica. Altfel, s-ar putea sa ramai blocat cu ceva ce nu-ti place de mult.

Horoscop Fecioara 25.03.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului