Horoscop Horoscop Fecioara 25.07.2022

Daca esti indragostit, astazi vei simti ca plutesti. Ai putea planifica orice, de la o mica excursie impreuna cu partenerul de viata pana la o viata plina de copii si nepoti. Chiar daca uneori previziunea ta iti eclipseaza spontaneitatea, lasa-te dus de val. Viitorul va fi un contrast stalucitor dupa intunericul din ultimele saptamani.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Incearca sa aduci lucrurile la realitate astazi. Aceasta este o zi buna pentru consolidare si organizare. Cand vine vorba de chestiuni legate de dragoste si romantism, incearca sa nu fii atat de viclean. S-ar putea sa dai cuiva socoteala doar pentru a-i testa devotamentul. Acesta este un moment important pentru tine.

Horoscop Fecioara 25.07.2022

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului