Horoscop Horoscop Fecioara 25.09.2021

A te scoate din casa acum ar fi aproape imposibil, mai ales daca ai prieteni, familie sau copii pe mana. Nu lasa pe nimeni sa te faca sa te simti vinovat de asta. Casa si familia sunt specialitatile tale in aceasta zi si nimeni nu poate face nimic in privinta asta. Daca ai ocazia sa petreci ceva timp de calitate alaturi de cei dragi, profita de ea.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Un eveniment social festiv ar putea fie sa inceapa, fie sa consolideze o relatie de dragoste, care ar putea dura mult timp. Oameni noi si interesanti ar putea veni in viata ta, aducand conversatii stimulatoare si informatii utile. Pe scena ar putea aparea si cineva pe care nu l-ai vazut de ceva vreme, facand o reuniune plina de bucurie. Un proiect la care ai lucrat, fie legat de locul de munca, fie personal, ar putea fi in sfarsit finalizat. Bucura-te de ziua ta.

Horoscop Fecioara 25.09.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului