Horoscop Horoscop Fecioara 26.01.2024

Inteligenta si sentimentele sunt complet unite astazi, in special atunci cand ai de-a face cu prietenii. Intelegerea ta fundamentala a celorlalti este imbunatatita si de o intuitie mai acuta. S-ar putea sa devii interesat de o cauza de orice fel, poate de natura metafizica, sociala, ecologica sau umanitara. Este posibil sa gasesti mai multe care iti par atragatoare in acest moment. Foloseste-ti capacitatile mentale si emotionale extinse pentru a discerne care sunt cele mai potrivite pentru tine.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Poti alerga, dar intr-adevar nu te poti ascunde de tine. Poate ca ai mai multe in minte decat iti permiti sa recunosti acum, chiar si celor apropiati de tine. Te ingrijorezi ca ai putea fi judecat negativ pentru vulnerabilitatea ta, dar subestimezi cat esti de iubit si admirat. Exista doar atat de multe lucruri pe care le poti procesa pe cont propriu, astfel incat faci o conversatie onesta despre temerile tale cu cineva in care ai incredere. Fii tu insusi. Pana la urma, este doar un apel telefonic.

Horoscop Fecioara 26.01.2024

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului