Horoscop Horoscop Fecioara 26.02.2018

Esti un foarte bun negustor zilele acestea si s-ar putea sa pui mana pe niste chilipiruri. Orice vrei sa cumperi, faci tu ce faci, si reusesti sa scoti la un pret mai mic. Pe plan amoros lucrurile nu stau la fel de bine, asa ca s-ar putea ca partenerul sa iti ceara o pauza de gandire pentru a vedea daca mergeti impreuna mai departe sau din contra, separat.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta vei gasi modalitati puternice de a face ca toata lumea sa doreasca sa te aiba alaturi. Este un moment excelent pentru eforturi creative, frumusete si asumarea riscurilor. Afacerile tale financiare vor fi prioritatea ta si vor sta la baza unor evenimente importante care se vor petrece in aceasta saptamana. In weekend vestile pe care le vei primi de la o prsoana in zodia Berbec sau Taur se pare ca iti vor influenta foarte mult starea de spirit.

Horoscop Fecioara luna ianuarie 2020

Luna aceasta este una a deciziiilor, in care vei incerca sa gandesti rational si sa nu pui sentimentele pe primul plan. Iti vei canaliza energia intr-o directie mai corecta, asumandu-ti sarcini mai importante si mai complexe. Vei avea sansa de a beneficia de noi oferte financiare care iti vor imbunatati situatia. Aceasta perioada este plina de entuziasm si nu-ti place ca cineva sa te guverneze.
In ceea ce priveste relatia sentimentala esti plictisit, indiferent si chiar egoist cu partenerul. Ar fi cazul sa te stradui sa acorzi mai multa atentie partenerului pentru a nu avea parte de o surpriza pana la sfarsitul lunii.

Horoscop de ieri

Daca te-ai gandit sa cumperi o casa sau sa cumperi proprietati imobiliare, aceasta este ziua pentru a incepe rulajul sau finalizarea tranzactiei, in functie de situatia ta. Investitiile in proprietati ar trebui sa creasca constant in valoare. Cu toate acestea, asigura-te ca aceasta este investitia potrivita pentru tine inainte de a te implica. Altfel, s-ar putea sa ramai blocat cu ceva ce nu-ti place de mult.

Horoscop Fecioara 26.02.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului