Horoscop Horoscop Fecioara 26.03.2020

Problemele legate de cariera pot fi suspendate astazi, deoarece comunicarile importante pe care le asteptai nu vor veni la timp. Pe masura ce esti nerabdator sa concluzionezi problemele implicate, ai putea capata o stare de frustrare. Nu face asta. Gaseste altceva de facut in timp ce astepti si timpul va trece mai repede. Vei obtine ceva in plus. Preocuparea ta principala va fi rezolvata, nu doar atunci cand ai sperat. Fii rabdator!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 01 iunie – 07 iunie 2020

Pentru că ai foarte multă energie încă de la începutul săptămânii consideri că este important să o dirijezi spre locul de muncă așteptând niște recompense pentru zelul tău. Din păcate recompensa nu va veni în această săptămână și spre finalul ei te vei simți de-a dreptul ignorat de șefi și nu mai înțelegi de ce. Cheia înțelegerii este în altă parte, un coleg binevoitor a avut grijă să îți strice imaginea în fața conducerii.
Pe plan personal lucrurile stau ceva mai bine, astfel că persoana iubită te sprijină în tot ceea ce faci și chiar suferă alături de tine pentru nedreptățile care ți se întâmplă. Încearcă să nu îți verși întreg amarul în relaţia cu partenerul, ci concentrează-te pe gesturi romantice și păstrează-ți simțul umorului.

Horoscop Fecioara luna iulie 2020

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Ve-ți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

Un grup cu care esti asociat ar putea dori sa discute despre o viitoare calatorie de un anumit fel, poate la o conventie. Dorinta de a iti extinde orizonturile este foarte puternica astazi. Prin urmare, calatorii ca aceasta sau alte oportunitati de a invata si de a creste pot fi deosebit de atragatoare. S-ar putea sa vina cu cateva idei proprii pe care preferi sa le urmaresti singur. Da-i ceva de gandit!

Horoscop Fecioara 26.03.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului