Horoscop Horoscop Fecioara 26.08.2020

S-ar putea sa simti o legatura puternica cu partea ta fantezista si romantica astazi. Visele si iluziile sunt apte sa intre in scena si sa te duca in nori. Fii atent, pentru ca s-ar putea sa descoperi ca o forta agresiva puternica se opune acestor vise. Inteligenta si conexiunea ta cu noile tehnologii si gadgeturile electronice vor fi cele mai mari atuuri a tale intr-o zi ca cea de azi.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna septembrie 2020

Acesta este un moment major interesant pentru cariera și viața ta în public.
Apar emoții în relațiile voastre, în timp ce vă veți asocia cu oameni neașteptați. În acest moment, ai nevoie într-adevăr de un partener care să-ți sprijine ascensiunea până în vârf și care să fie alături de tine în timp ce îți asumi riscuri și experimentati idei noi. Veți fi dornic să scăpați de relațiile în care individualitatea voastră este sugrumată -rezonati cu acei oameni cu mintea deschisa.
Sfarsitul lunii te găsește ocupat cu calatoriile , împărtășind idei și studiind subiecte de care ești încântat. Vei avea pofta pentru a porni într-o nouă aventură și poate chiar împingeți un proiect înainte de a-l publica sau de a-l prezenta în lume. Acest lucru va aduce mari schimbari acasă, în viața privată și în relațiile voastre – dar acestea sunt schimbări necesare. Ceea ce era mai important pentru tine nu mai este, și cu asta, multe dintre relațiile tale – romantice sau de altfel – vor suferi o transformare.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa arati deosebit de atragator astazi. Este posibil sa ai o privire eterica, care atrage atentia strainilor. Se pare ca acest lucru nu va trece neobservat pentru prietenii tai. S-ar putea sa ti se para nelinistitor, mai ales daca oamenii sunt prea atenti sau daca un partener de dragoste devine gelos. Relaxeaza-te si bucura-te oricum. Poti sa spui ca este o zi minunata.

Horoscop Fecioara 26.08.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului