Horoscop Horoscop Fecioara 26.09.2019

In general, iti place sa te gandesti la tine ca la o persoana practica. Astazi s-ar putea sa depinzi de intuitie mai mult decat de obicei. S-ar putea ca persoanele din jurul tau sa actioneze in mod deosebit, iar ideea ta ar putea sa-ti dea sugestii cu privire la adevaratele lor motivatii si cum sa le faci fata. Relatiile cu colegii ar putea beneficia in special de acest lucru. Urmeaza-ti inima!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 23 – 29 martie 2020

În zilele ce urmează trebuie să un singur țel – să perseverezi.  Chiar dacă ești implicat în proiecte care îți dau mari bătăi de cap, nu renunța la nimic, pentru că timpul să le găsești rezolvarea finală și să te bucuri de realizarea lor.
Dacă vei reuși să treci peste îndoielile pe care ți le dictează inima și mai ales peste cele care le dictează starea financiară, este posibil ca săptămâna aceasta să ai o surpriză. Poate  te aștepți mai puțin, dar să știi că  e săptămâna dragostei pentru tine, așa că nu mai socoti totul în perspective literare sau financiare și vei reuși să guști din marea fericire.
Trebuie să începi să zâmbești mai mult și să simți starea aceea pe care o aduce zâmbetul. Nu e nici o filosofie, doar trebuie să lași puțin garda jos pentru acesta și să iei lumea așa cum este ea.

Horoscop Fecioara luna aprilie 2020

În această lună nativii din zodia Fecioară nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

In general este destul de clar ca nu iti este frica sa le spui oamenilor ce crezi . Poate ca este timpul sa fii mai expresiv in ceea ce simti. S-ar putea ca procesul tau mental sa fie oprit in ziua de azi, distrus de o situatie sau o persoana neasteptata. Asigura-te ca incorporezi cateva dintre instinctele si emotiile tale in reactia ta la aceasta situatie. Nu te baza doar pe creierul tau pentru a avea toate raspunsurile.

Horoscop Fecioara 26.09.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului