Horoscop Horoscop Fecioara 26.10.2019

Incearca sa nu te lasi prea surprins in incercarea de a patrunde in miezul tuturor lucrurilor azi. Bucura-te de placerile simple care sunt gratuite. Fii distras de o eroare care merge pe pervazul tau si uita-te la copaci ca la o arta. Vezi formele si culorile din jurul tau si nu privi lucrurile ca pe o suparare. De cele mai multe ori lucrurile pe care le eviti sunt cele care te pot invata cel mai mult.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 09 – 15 decembrie 2019

Incepand de saptamana aceasta, accentul este pus pe finante. Ramane de vazut daca veti cheltui sau veti economisi prea mult. Vei fi dornic sa organizezi o reuniune cu prieteni vechi. In plus esti preocupat de a organiza liste cu datele sarbatorilor cheie, zilele de nastere si evenimentele memorabile pentru a te asigura ca nu ratezi nici un eveniment. In weekend te-ai putea simti atras si fascinat de cineva datorita cuvintelor pe care le spune si cunostintele sau inteligenta lor.

Horoscop Fecioara luna decembrie 2019

În această lună nativii acestei zodii nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Astazi, probabil, vei obtine o surpriza placuta intr-o relatie, mai ales in viata privata. Insotitorii tai isi pot arata aprecierea printr-un act surprinzator. In orice caz, ai o sansa foarte buna sa te gasesti in centrul lucrurilor. Inclina-te sub lumina reflectoarelor si accepta aplauzele care iti ies in cale.

Horoscop Fecioara 26.10.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului