Horoscop Horoscop Fecioara 26.12.2022

Cufunda-te intr-un ritm moale si bland si incearca sa fii in ritm cu tot ce te inconjoara. Usureaza-ti mintea cu privire la orice griji. Subconstientul tau stie calea. Cheia astazi este sensibilitatea si intuitia iar acestea sunt si specialitatile tale. Nu trebuie sa fii ingrijorat de nimic. Totul va merge bine.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Daca te-ai gandit la o cariera in vindecare, studii psihice sau spirituale, astazi ti-ar putea veni oportunitatea de a transforma acel vis in realitate. Un prieten apropiat ti-ar putea deschide usa. Propriile abilitati psihice si artistice ar trebui sa functioneze la un nivel foarte inalt, asa ca nu te lasa intimidat. Esti bun in ceea ce faci si probabil ca asa vei ramane.

Horoscop Fecioara 26.12.2022

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului