Horoscop Horoscop Fecioara 28.03.2020

Astazi ai putea realiza ca un prieten este de fapt sufletul tau pereche. Ati petrecut mult timp impreuna participand la evenimente sociale si ai ajuns sa realizezi cat de mult astepti compania celuilalt. Noul tau nivel de afectiune pare evident, dar ar fi o idee buna sa il transpui in cuvinte. Daca nu-ti poti face curajul in acest sens, exprima-ti gandurile cu un cadou.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Aceasta este o zi excelenta pentru tine. Sarbatoreste. Eul tau este puternic si lucrurile frumoase iti apar usor in cale. Ar trebui sa te bucuri de o dispozitie buna, care pare sa atraga oameni si situatile favorabile catre tine. Nu exista practic nicio limita pentru expansivitatea acestei zile. Un lucru de care trebuie sa fii atent este aroganta. Fii mandru, dar nu suparator.

Horoscop Fecioara 28.03.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului