Horoscop Horoscop Fecioara 28.03.2021

S-ar putea sa te indepartezi de un angajament astazi. Nu continua sa dai nimanui dreptate. Fii tare si lasa-i pe oameni sa iti cunoasca gandurile, chiar daca crezi ca sentimentele lor vor fi ranite. Treaba ta este sa-ti protejezi emotiile. Alti oameni se pot descurca singuri. Fii agresiv daca trebuie. Ziua ta depinde de faptul ca esti corect fata de tine.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii la curent cu unele informatii care astazi iti vor aduce castiguri financiare. Este posibil sa afli informatii despre o noua companie si vei dori sa fii unul dintre primii investitori. Sau poate ceea ce auzi iti ofera o idee pentru un produs nou pe care il aduci singur pe piata. Perspectivele tale sunt intr-adevar roz, desi succesul tau nu va veni fara sa iti folosesti propriile abilitati si talente.

Horoscop Fecioara 28.03.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului