Horoscop Horoscop Fecioara 28.12.2020

Incercarile tale de a castiga ceva timp liber pentru a face unele modificari pe langa casa vor avea un rezultat azi. Niste lucrari vor incepe cu intarziere iar acest lucru iti va permite sa iti pui rapid planurile in aplicare. Va trebui totusi sa lucrezi cu atentie pentru ca este predispus la accidente din cauza grabei.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

O seara acasa cu partenerul tau pare o propunere interesanta. Sexul si romantismul ocupa o mare din gandurile tale de azi. Este posibil sa alegi un roman plin de romantism sau te uiti la un film sexi. Inveti sa comunici mult mai bine cu partenerul tau azi, atat verbal cat si fizic. Asigura-te ca arati cat mai bine si dai cei mai bun din tine.

Horoscop Fecioara 28.12.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului