Horoscop Horoscop Fecioara 29.01.2024

Mentine-ti spiritul plin de bucurie. Ai grija sa nu faci conversatii amuzante sau sa spui glume distractive pe seama cuiva. Acest tip de comportament are sanse sa se intoarca impotriva ta mai tarziu. Mentine lucrurile pozitive in orice moment, mai ales atunci cand esti tentat sa raspandesti informatii despre cineva care nu sunt tocmai laudatoare.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating




Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Nu exista nicio indoiala ca ai muncit din greu in ultimele saptamani. Pe masura ce un termen limita se apropie, s-ar putea sa te trezesti noaptea, sa calculezi cifre in minte si sa reiei mental propuneri de proiect. Este epuizant, cu siguranta, dar sa stii ca rezultatul final va face ca toata aceasta agitatie sa merite efortul.

Horoscop Fecioara 29.01.2024

fecioara

Istoric Fecioara



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului