Horoscop Horoscop Fecioara 29.08.2022

Medicii sunt foarte ocupati in aceasta pandemie, dar nu trebuie sa fii bolnav pentru a purta o conversatie cu furnizorul de servicii medicale. Daca ai nevoie de asigurare cu privire la persoana ta, poti da un telefon! Oricum, unele practici de ingrijire sunt de bun simt. Odihneste-te, mananca un mic dejun bun, fa o plimbare rapida si vei face fata acestei zile.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Mintea ta este ca o sita fina care filtreaza pana si cele mai mici detalii din intreg. Nimic nu scapa atentiei tale astazi. Esti chiar in varful situatiei, indiferent daca oamenii isi dau seama sau nu. Simte-te liber sa iti faci timp si sa ai rabdare. Faptele se pot dezvalui incet, asa ca nu lua o decizie majora cu privire la ceva pana cand nu ai toate datele.

Horoscop Fecioara 29.08.2022

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului