Horoscop Horoscop Fecioara 29.11.2019

Astazi este o zi de odihna pe lauri, literalmente. Ai obtinut o suma imensa in ultimele zile sau ai castigat ceva timp liber. Suna la birou si spune-le ca esti bolnav si du-te sa vezi un film in miezul zilei. Iesi in oras la masa si comanda un pahar cu cea mai buna sampanie. Profita de aceasta zi pentru a reflecta asupra realizarilor tale inainte de a te gandi la urmatorul proiect.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 16 – 22 decembrie 2019

Unele obiceiuri si pasiuni pe care le ai, stii bine ca nu te avantajeaza in ceea ce tine de starea ta. Poate ar fi bine sa reconsideri toate acele puncte definitorii care te fac cumva slab in viata ta si sa le elimini treptat, dar definitiv. Trebuie sa ai in vedere sanatatea in primul rand, care este un dar unic, la care trebuie sa tii, mai ales ca ai acum posibilitatea sa discerni unde e problema.

Horoscop Fecioara luna decembrie 2019

În această lună nativii acestei zodii nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Abilitatile tale de analiza sunt bune pentru relatiile de afaceri si probleme financiare, dar, cu siguranta, nu le poti angaja in niciuna dintre iubirile sau relatiile tale sociale chiar acum. Daca vezi lucrurile in alb si negru, te vei lipsi de nuantele importante de gri care te ajuta sa definesti cine sunt cu adevarat oamenii din viata ta. Oamenii sunt complicati si nu poti face niciun fel de presupuneri, mai ales astazi.

Horoscop Fecioara 29.11.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului