Horoscop Horoscop Fecioara 30.03.2021

Daca simti nevoia sa cumperi ceva, nu sta prea mult pe ganduri. Daca maine simti la fel, mergi si fa asta. Daca esti in mijlocul unui conflict la locul de munca, incearca sa nu iei parte. Spune-i oricui iti cere parerea ca ai nevoie de timp pentru a te gandi. Ia in considerare programarea unei ore de meditatie. Cuvantul pentru astazi este Zen!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Intalnirile cu prietenii sau cu un grup mic, ar trebui sa se dovedeasca informative si iluminatoare astazi, desi unele dintre acestea te-ar putea lasa putin perplex. Este posibil sa ai informatii utile pe care sa le impartasesti, dar probabil ca vei petrece mai mult timp ascultand decat vorbind. Este posibil ca prietenii tai sa aiba vesti bune pentru tine. Nu te mira daca sfarsitul zilei va gaseste mai strans legati decat inainte.

Horoscop Fecioara 30.03.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului