Horoscop Horoscop Fecioara 30.03.2024

Sarcinile pe care le ai de indeplinit in aceasta zi, par sa nu se mai termine. Te simti epuizat si lipsit de concentrare. Incearca sa faci o pauza pentru a te mai revigora, deoarece risti sa faci unele greseli pentru care vei fi penalizat.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Dorinta ta de a respecta si onora persoana speciala din viata ta intra in conflict astazi cu o dorinta la fel de puternica de a deveni un persuasiv pasionat. Secretul pentru a rezolva acest conflict consta in a sti ca cele doua nu sunt reciproc exclusive. De asemenea, daca vrei sa profiti la maximum de ambele impulsuri, trebuie sa te concentrezi asupra gandurilor si sentimentelor partenerului tau. Concentreaza-te pe ceea ce doriti amandoi si apoi actioneaza! Bucura-te de ziua ta.

Horoscop Fecioara 30.03.2024

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului