Horoscop Horoscop Fecioara 31.05.2018

Ar trebui sa incerci sa te simti in largul tau astazi. Aminteste-ti ca pacea interioara este o mare parte a sanatatii tale. Acest lucru se poate realiza prin reflectie si o revizuire linistita a locului in care te afli in viata. Incerca sa nu te concentrezi prea mult pe lucrurile materiale. In schimb, concentreaza-te mai mult pe starea ta emotionala. Altii se pot simti mai sensibili asa ca ar trebui sa ti se alature in acest exercitiu.

  • Dragoste
    4.0 rating
  • Bani
    1.0 rating
  • Sanatate
    3.0 rating
Horoscop săptămânal Fecioară 11 februarie – 17 februarie 2019

În zilele ce urmează trebuie să un singur țel – să perseverezi.  Chiar dacă ești implicat în proiecte care îți dau mari bătăi de cap, nu renunța la nimic, pentru că timpul să le găsești rezolvarea finală și să te bucuri de realizarea lor.

Dacă vei reuși să treci peste îndoielile pe care ți le dictează inima și mai ales peste cele care le dictează starea financiară, este posibil ca săptămâna aceasta să ai o surpriză. Poate  te aștepți mai puțin, dar să știi că  e săptămâna dragostei pentru tine, așa că nu mai socoti totul în perspective literare sau financiare și vei reuși să guști din marea fericire.

Trebuie să începi să zâmbești mai mult și să simți starea aceea pe care o aduce zâmbetul. Nu e nici o filosofie, doar trebuie să lași puțin garda jos pentru acesta și să iei lumea așa cum este ea.

Horoscop Fecioara luna februarie

Iți place să fii cat mai mult legat de realiate și uneori cam auster în ceea ce ține de viața de familie, nu te lași deloc purtat  de iureșul iubirii. În cuplu incă mai ai unele lucruri pe care le consideri neclarificate, poate o iluzie sau o dezamăgire te macină, insă există un singur remediu imbatabil – comunicarea, dialogul. E momentul să intrebi sau să spui ce ai de spus celuilalt. Dacă nu vei face acest lucru vei da impresia că nu își pasă și așa aparea eroarea și lipsa de transparență.

La serviciu se pare că vor fi destule seisme, datorate unor discuții aprinse și, mai ales, datorate tenacitații tale, cand vine vorba de mici conflicte. Ambiția și argumentele te vor vor ajuta să treci învingator peste aceste momente sensibile, chiar și atunci când nimeni din jurul tau nu mai crede că poți împlini ceea ce susții.

Un lucru e limpede, dacă vei pune suflet, incredere și plăcere, vei reuși în ceea ce ți-ai propus. Mai greu și cu mai multe resurse în prag de epuizare, dar totuși vei reuși.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii afectat de neliniste, pana la punctul in care este posibil sa nu poti face nimic. Daca simti ca acest lucru se intampla chiar si in cea mai mica masura, opreste tot ceea ce faci si ia o pauza. Munca ta nu merita un sacrificiul nesanatos. Ia in considerare posibilitatea de a merge la un spa sau apeleaza la un prieten ce are o cada cu hidromasaj, astfel incat sa poti sa te scufunzi in apa calda si relaxanta pentru o vreme.

Horoscop Fecioara 31.05.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange