Horoscop Horoscop Fecioara 31.07.2021

Te vei simti obosit si extenuat din cauza stresului acumulat in ultimele zile. Te vei gandi la o solutie prin care sa te faci disparut pentru cateva zile si sa te poti relaxa alaturi de cei dragi. Vei fi tentat sa ceri cateva zile de concediu si vei incerca sa amani toate intalnirile importante pentru zilele viitoare. Un prieten va reusi sa te scoata din starea asta de oboseala si iti va reda buna dispozitie.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti putin dezamagit din cauza unei greutati sacaitoare care te impinge la realitate in loc sa fii liber sa zbori. S-ar putea sa actionezi intr-un efort de a iti dovedi tie si altora ca esti intr-un fel deasupra lucrurilor pamantesti. Treci peste blocajul mental care spune ca a fi pus la pamant este un lucru rau. Pune-ti picioarele ferm pe pamant. Asa gasesti echilibrul si iti atingi obiectivele.

Horoscop Fecioara 31.07.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului