Horoscop Horoscop Fecioara 31.07.2023

Exista un val puternic de putere care iti vine in cale, asa ca ai grija cum te descurci in aceasta zi. Esti mai predispus la rani si accidente de natura exploziva. Incearca sa nu faci miscari pripite in timp ce conduci si fii atent la lucruri precum pompele de gaz sau rezervoarele cu benzina. Folosita corect, energia planetara de astazi te poate ajuta sa abordezi aproape orice obstacol din fata ta. Modul in care gestionezi energia depinde de tine .

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Prin alinierea gândurilor, emoțiilor și credințelor noastre cu ceea ce ne dorim, avem posibilitatea de a fi martori ai miracolelor în existența noastră. Dar ce legătură are asta cu tine? Faptul că abilitățile tale de manifestare vor fi amplificate pe măsură ce ne apropiem de luna albastră. Cuvânt pentru înțelepți: folosește-ți puterea cu conștientizare. În plus, cărțile indică o schimbare de noroc în viața ta profesională. Se preconizează o oportunitate de a te întâlni cu nume influente din industria ta. Dacă și când apare ocazia de a socializa și a face conexiuni, îmbracă acel costum de putere și spune pur și simplu „da”!

Horoscop Fecioara 31.07.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului