Horoscop Horoscop Fecioara 31.08.2016

Sunt sanse sa cunosti persoane noi si sa legi noi prietenii de durata. Ideile tale vor fi apreciate de cei din jur si iti vor aduce unele beneficii importante. Nu evita sa iei in considerare si sfaturile celor din jurul tau deoarece iti pot fi de mare folos.

Horoscop saptamanal Fecioara 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Saptamana aceasta vei gandi pozitiv si incerci sa te concentrezi pe vise mari si scheme grandioase. În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul saptamanii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți, lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop Fecioara luna decembrie 2019

În această lună nativii acestei zodii nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Furtuna furiei curge salbatic prin venele tale. Dupa-amiaza, este posibil sa pierzi un plan de afaceri mare. Colegii iti vor sta alaturi la locul de munca. Dar seara, incearca sa-ti petreci timpul meditand si racorind acei nervi.

Horoscop Fecioara 31.08.2016

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului