Horoscop Horoscop Fecioara 31.08.2020

Acorda atentie corpului tau astazi si simte-te liber sa te opresti atunci cand el doreste sa se opreasca. Exista o forta agresiva puternica care iti cere sa iei masuri intr-un fel sau altul. Asigura-te ca esti atent la ceilalti. Cel mai important, asigura-te ca esti atent la tine insusi. Nu te rasfata cu emotii ieftine in detrimentul bunastarii fizice.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Astazi iti poti ajuta vechi si noi prieteni implicatii in relatii romantice sa ajunga la o noua intelegere. Acest lucru creeaza un angajament mai puternic intre tine si cei care iti sunt alaturi. Aceasta este o zi minunata pentru a semna anumite documente, in special contracte legale. Spiritul tau de afaceri functioneaza la un nivel foarte ridicat. Esti mai potrivit sa vezi zonele care au nevoie de munca, asa ca incearca sa te concentrezi astazi.

Horoscop Fecioara 31.08.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului