Horoscop Horoscop Fecioara 31.10.2016

Vei fi nevoit sa iei o decizie importanta in aceasta zi. Vei ajunge in punctul in care cineva trage o linie in nisip si te provoaca sa o tranversezi. Stai unde esti si incearca sa continui fara ajutorul acelei persoane sau nu te alatura sa sprijini obiectivele si actiunile ei. Incearca sa eviti discutiile in contradictoriu.

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

Horoscop saptamanal Fecioara 17 -23 iunie 2019

Acesta este un moment pentru a începe să fii creativ și să nu te mai îngrijorezi că nu ai talent. În departamentul de dragoste, dragostea vieții tale ar putea fi chiar sub nasul tău. Încearcă să-ți ridici ochii din romane și să te uiți în jur. Partenerul perfect ar putea fi orice persoana din viața de zi cu zi. Trebuie doar să-ti deschizi ochii.
Afirmațiile pozitive ale celorlalți vor avea un efect minunat la locul tău de muncă . Un zâmbet, un comentariu prietenos și un compliment in ceea ce priveste activitatea muncii tale vor crea o atmosferă fantastică de care toată lumea se va bucura. Ofera-ti plăcerea și beneficiaza de o experiență fizică profund relaxantă, cum ar fi o sedinta de masaj sau de acupunctura.

Horoscop Fecioară luna iunie 2019

              Să nu lași ambițiile și proiectele pe care le ai acum, să aștepte prea mult. E luna în care ar putea să înceapă realizarea lor, indiferent că e vorba de planuri financiare sau sentimentale.

Înainte de toate ar fi bine să te întrebi ce îți dorești cu adevărat, pentru că așa vei reuși să elimini din minte alte perspective, neesențiale, și să te pornești în direcția cu adevart favorabilă.

Spre finalul lunii te vei preocupa din ce în ce mai mult de starea din familie, de necesitățile care sunt acolo de rezolvat și de binele celor pe care îi iubești cel mai mult. Nu te mai lega de trecut, pentru că tot ce contează acum este viitorul.

Acum se vor deschide și multe noi orizonturi pentru cariera ta, oportunități pe care trebuie să le folosești spre binele tău. Fii sincer cu tine însuți și vei avea parte de success.

Horoscop de ieri

La locul de munca, vei fi nevoit sa faci un proiect destul de important ce iti poate aduce o marire de salariu sau, de ce nu, o avansare in grad. Munca pe care ai depus- o in ultima vreme, va fi in sfarsit rasplatita. Partenerul de viata iti va pregati o surpriza placuta ce te va emotiona destul de tare.

Horoscop Fecioara 31.10.2016

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului