Horoscop Horoscop Gemeni 02.01.2020

Responsabilitatile tale pot interfera temporar cu viata amoroasa. Poti simti o dorinta puternica de a te alatura unui partener de dragoste devreme seara, dar natura iti poate pune piedici. Acest lucru poate fi frustrant, deoarece astepti cu nerabdare acest lucru de mult timp, dar ai putea sa te intalnesti cu prietenul tau mai tarziu seara. Nu trebuie sa iti fie frica sa vorbesti. Cei mai multi oameni inteleg aceste situatii.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 06 – 12 aprilie 2020

Gemenii în această săptămână se vor lăsa cuceriți de o persoană care pare foarte specializată pe domeniul în care activează. Fluturașii din stomac și lipsa capacității de concentrare vor dispărea abia spre sfârșitul săptămânii când trebuie luate în considerare și alte aspecte ce țin de carieră. Este posibilă o călătorie scurtă în interes de serviciu, chiar înainte de weekend.

La capitolul sănătate cei născuți sub acest semn zodiacal ar trebui să fie atenți. Unele probleme netratate la timp vor deveni serioase și se impune o vizită la doctor. Familia îi va susține și chiar îi va monitoriza pe nativi pentru a fi sigură că urmează indicațiile medicului.

Horoscop Gemeni luna aprilie 2020

Luna aceasta pentru nativii gemeni nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire,trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Cat de greu trebuie sa muncesti pentru a-ti atinge scopurile! Este ca si cum ai transporta un sac de nisip supraincarcat si fiecare pas necesita un efort urias! Aceasta ar fi o zi buna pentru a identifica sursa problemei. Intreba-te daca nu te sabotezi si iti lasi subconstientul sa reziste la obiectivele pe care le-ai stabilit atat de deliberat. Ai un mister interior profund de rezolvat.

Horoscop Gemeni 02.01.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului