Horoscop Horoscop Gemeni 02.05.2020

Te confrunti cu o zi plina de conflicte. Cu toate acestea, discordia se va dovedi destul de utila. Aceasta este probabil una dintre cele mai bune oportunitati din ultimele saptamani de a constientiza anumite probleme familiale. Este posibil ca aceste probleme sa se intample in spatele tau de ceva timp. Anumite informatii despre istoria personala te-ar putea surprinde si poate chiar te-ar supara pentru scurt timp.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Se pare ca in aceasta zi nu ai nevoie de altceva decat de dragoste si afectiune. Exista posibilitatea ca la un moment dat sa iti displaca aceasta nevoie de atentie si ai o atitudine care le va displace persoanelor care ti-o ofera. Dupa-amiaza vei primi unele premii sau recompense si te vei simti in mijlocul atentiei. Incearca sa fii tu insuti pe tot parcursul zilei.

Horoscop Gemeni 02.05.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului