Horoscop Horoscop Gemeni 02.12.2019

Se pare ca faci din nou pasul cel mare. Acum, cand planuiesti anumite lucruri pentru viitor, te-ai putea inscrie intr-un program educational sau poti face o excursie. Nu te lasa ametit de perspectivele stralucitoare de astazi, deoarece risti sa uiti de afacerile ce iti sunt la indemana. Accepta aceasta zi pentru ceea ce este – un scurt ragaz pe fondul haosului. Maine te vei intoarce la munca ta revigoranta.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 09 – 15 decembrie 2019

Se arata foarte multa distractie la inceputul saptamanii si se pare ca vei reusi sa joci rolul de gazda a perfectiunii. Veti avea oprtunitatea de a explora activitati culturale, cum ar fi concerte sau expozitii de arta de care va veti bucura si care va vor inspira.
Datorita alinierii planetare, in acest weekend, daca doriti ca o anumita legatura romantica sa se incheie nu trebuie decat sa faceti o mica remarca negativa partenerului pentru a declansa o rectie majora. Daca vreti sa pastrati prietenia, foloseste energia prin a evidentia partea pozitiva.

Horoscop Gemeni luna decembrie 2019

Cu siguranță această lună va fi una de neuitat. Se referă în principal la câștiguri finaciare de care nu vă puteți plânge, însă tot va nemulțumește. Bazați-vă pe propriile forțe și pe abilitățile voastre, acestea vă pot conduce spre fericire, aveți tendința de a vă lua prea multe angajamente iar aceasta nu este cea mai bună variantă. Încearcă să relaționezi cu persoane care au situații asemanatoare cu ale tale,aceastea te-ar putea ajuta cu anumite soluții la care nici nu te-ai gândit.
Atat prestigiul tău cât și poziția socială va crește luna aceasta, daca oferi totul atunci ai șansa de a avea succes, aduți aminte că jumatățile de masură nu sunt indicate.
O persoană din trecut care te-a ajutat cu sfaturi întotdeauana, va avea nevoie de ajutorul tau. Nu o refuza, nu uita binele se întoarce oricui și niciodată nu știi când vei avea nevoie de ajutor.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa simti ca iti invarti prea mult rotile astazi, mai ales cand se va apropia sfarsitul zilei. Nimic nu pare sa-ti iasa. Lucrurile nu sunt chiar atat de rele precum crezi. Cel mai probabil, o parte din nelinistea ta are legatura cu anticiparea evenimentelor viitoare. Tensiuni dificile pot rezulta atunci cand te iriti fara niciun motiv. Nu fa situatia sa fie mai rea decat trebuie.

Horoscop Gemeni 02.12.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului