Horoscop Horoscop Gemeni 03.11.2019

Documentele legale cu privire la bani ar trebui sa fie executate astazi. Mintea ta este deosebit de rapida si agila, asa ca poti avea grija de ea in mod eficient, eliberandu-te pentru activitati mai placute, cum ar fi intalnirea cu prietenii sau cu un partener. Discutiile privind stiinta, psihologia sau subiectele oculte ar putea sa iti domine timpul.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 09 – 15 decembrie 2019

Se arata foarte multa distractie la inceputul saptamanii si se pare ca vei reusi sa joci rolul de gazda a perfectiunii. Veti avea oprtunitatea de a explora activitati culturale, cum ar fi concerte sau expozitii de arta de care va veti bucura si care va vor inspira.
Datorita alinierii planetare, in acest weekend, daca doriti ca o anumita legatura romantica sa se incheie nu trebuie decat sa faceti o mica remarca negativa partenerului pentru a declansa o rectie majora. Daca vreti sa pastrati prietenia, foloseste energia prin a evidentia partea pozitiva.

Horoscop Gemeni luna decembrie 2019

Cu siguranță această lună va fi una de neuitat. Se referă în principal la câștiguri finaciare de care nu vă puteți plânge, însă tot va nemulțumește. Bazați-vă pe propriile forțe și pe abilitățile voastre, acestea vă pot conduce spre fericire, aveți tendința de a vă lua prea multe angajamente iar aceasta nu este cea mai bună variantă. Încearcă să relaționezi cu persoane care au situații asemanatoare cu ale tale,aceastea te-ar putea ajuta cu anumite soluții la care nici nu te-ai gândit.
Atat prestigiul tău cât și poziția socială va crește luna aceasta, daca oferi totul atunci ai șansa de a avea succes, aduți aminte că jumatățile de masură nu sunt indicate.
O persoană din trecut care te-a ajutat cu sfaturi întotdeauana, va avea nevoie de ajutorul tau. Nu o refuza, nu uita binele se întoarce oricui și niciodată nu știi când vei avea nevoie de ajutor.

Horoscop de ieri

Sunt multe de discutat referitor la ziua de azi. Partea grea este gasirea unui motiv pentru a nu mai vorbi. O data ce cineva aduce vorba de filozofie sau religie, se pare ca portile se deschid. Vei fi ocupat timp de cateva ore cu o simpla discutie. Mintea ta va sari in jurul tau si vei fi fericit sa iei in considerare multe perspective, desi vei avea ultimul cuvant despre ceea ce crezi.

Horoscop Gemeni 03.11.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului