Horoscop Horoscop Gemeni 04.12.2016

Stima de sine poate fi contestata de catre un palavragiu sau de o situatie mai neplacuta. Nu accepta lucrurile asa cum par la prima vedere. Ar fi mai bine sa incerci sa afli adevarul despre orice situatie deoarece in joc este valoarea ta. Incearca sa nu faci promisiuni ce nu le poti respecta.

Horoscop saptamanal Gemeni 04 – 10 mai 2020

Promiți că nu mai intervii în viața cuiva din familie și totuși ești tentat să îi spui ce are de făcut și sub ce formă. Astfel de comportamente nu fac decât să irite și nicidecum să ajute în vreun fel climatul familial. Devii și peste măsură de sensibil la critici astfel că nu poţi suporta să ți se întoarcă vorbele. Este adevărat că ai fost o figură autoritară în familie, însă ar fi bine să lași liberul arbitru fiecăruia.
Sectorul extraordinar de bine aspectat este cel al banilor, căci vin niște bani de unde te aștepți mai puțin și uite așa reușești să îți achiți o serie de datorii mai vechi pe cre le-ai tot amânat.

Horoscop Gemeni luna aprilie 2020

Luna aceasta pentru nativii gemeni nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire,trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

In aceasta zi vei avea posibilitatea sa inregistrezi un succes profesional major si cu toate ca ti-ai dorit ca acest lucru sa se intample mult mai curand, doar acum te poti bucura de el. Exista posibilitatea ca cei din familie sa se bucure mai mult decat tine si chiar incepi sa te gandesti daca nu cumva minimalizezi un lucru pe care ti-l doreai pana nu demult.

Horoscop Gemeni 04.12.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului